طرز تهیه زیتون سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی
به گزارش مجله گرگانلند، در آشپزی ایتالیایی به مقدار زیادی از زیتون استفاده می گردد و این ویژگی را در پیتزاهایی که در فست فودها سرو می گردد هم می بینیم. سرآشپزانی که در این سالن های غذاخوری هستند، در بازه های زمانی مختلف، روشی متفاوتی را برای درست کردن غذا و پیش غذا به وسیله زیتون ارائه می دهند که هر بار طعمی متفاوت و منحصر به فرد دارند.
طرز تهیه زیتون سوخاری را هم می توانیم در منوی اغلب فست فودهای این کشور ببینیم. غذایی سالم که گاهی به صورت شکم پر و گاهی به تنهایی درست می گردد. با یک جستجوی ساده در بستر وب می توانید عکس زیتون سوخاری که با هر دو روش تهیه شده را ببینید. ما هم در این مطلب می خواهیم آموزشی کامل برای درست کردن آن و تمام فوت و فن هایی که احتیاج دارید را به شما ارائه دهیم.
زیتون سوخاری | |
تعداد نفرات | 5 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
اندازه سختی | کم |
طرز تهیه زیتون سوخاری
ترکیب اصلی برای درست کردن این غذا زیتون و پودر سوخاری است. دقیقا شبیه به طرز تهیه سیب زمینی سوخاری که اصلی ترین مواد آن در سیب زمینی و پودر سوخاری خلاصه می گردد. در نهایت بافت این غذا کاملا ترد بوده، طعم بسیار خوبی دارد و اصولا به عنوان پیش غذا یا برای تزئین غذای اصلی تهیه می گردد. می توانید با توجه به ذائقه خود در هنگام پخت، سبزیحات مختلفی را در قسمت داخلی زیتون قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه زیتون سوخاری شکم پر
در این روش طرز تهیه زیتون سوخاری، باید ابتدا موادی که در جدول زیر قرار داده شده را آماده کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
زیتون بدون هسته | 200 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر خرد شده | 1 حبه |
جعفری تازه و خرد شده | 4 قاشق غذاخوری |
ژامبون خرد شده | 2 ورق |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | ½ فنجان |
پودر سوخاری یا خرده نان | ½ فنجان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه زیتون سوخاری شکم پر
پس از آماده سازی مواد بالا، باید مراحل زیر را برای درست کردن این پیش غذا انجام دهید:
- مرحله اول: درون یک ظرف پیاز، سیر، جعفری، ژامبون، روغن زیتون، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کنید.
- مرحله دوم: سپس این مواد را درون مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا یک ترکیب خمیری به شما بدهد.
- مرحله سوم:با استفاده از یک ماسوره یا با دست داخل زیتون ها را از طریق موادی که آماده نموده اید پر کنید.
- مرحله چهارم: آرد و پودر سوخاری را در ظرف های جداگانه بریزید.
- مرحله پنجم: تخم مرغ را هم درون یک کاسه شکسته و آن را خوب هم بزنید تا بافتش از هم جدا گردد.
- مرحله ششم: زیتون ها را ابتدا در آرد بغلتانید سپس درون تخم مرغ قرار دهید.
- مرحله هفتم: پس از آن هر زیتون را به آرد سوخاری آغشته کنید تا تمام سطح آن کاملا گرفته گردد.
- مرحله هشتم: در یک تابه کوچک، کمی روغن بریزید و اجازه دهید گرم گردد.
- مرحله نهم: سپس زیتون ها را درون روغن قرار داده و آن را کاملا سرخ کنید.
- مرحله دهم: زمانی که رنگ زیتون ها تغییر کرد، می توانید آن ها را از درون روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید. اینکار باعث می گردد تا چربی اضافه آن گرفته گردد.
زیتون سوخاری ایتالیایی
از آنجایی که زیتون سوخاری یک پیش غذای ایتالیایی است، روش های پخت مختلفی را می توانید در این کشور برای آن ببینید. در یکی دیگر از اصلی ترین روش های طرز تهیه زیتون سوخاری ، از ژامبون، جعفری خرد شده و ادویه هایی مانند آویشن، پنیر، برگ رزماری، دانه خردل، سیر له شده و فلفل قرمز برای لایه میانی زیتون استفاده می گردد. بقیه مراحل پخت تقریبا شبیه به آن چیزی است که در بالا گفته شد با این تفاوت که قبل از سرخ کردن زیتون ها، ضروری است به مدت 20 دقیقه درون یخچال بمانند. بعلاوه در هنگام سرو نیز روی آن پارمزان و آب لیمو ترش می ریزند.
نکات مهم در هنگام درست کردن زیتون سوخاری
برای اموزش زیتون سوخاری احتیاج به رعایت کردن نکته یا فن خاصی ندارید و طی کردن همان مراحل بالا می تواند در نهایت برترین طعم غذا را در اختیار شما قرار دهد. اما بهتر است قبل از آغاز به کار چند نکته زیر را هم در ذهنتان بسپارید:
- استفاده از ژامبون و گوشت برای درست کردن این پیش غذا اختیاری است.
- اگر جزو افراد گیاهخوار هستید کافی است تنها از سبزیجات در لایه داخلی زیتون سوخاری بهره ببرید.
- می توانید برای مواد داخلی زیتون، آن را به صورت پخته یا خام بهره ببرید. البته مواد پخته باید کاملا سرد باشند.
- برترین ترکیب در کنار زیتون سوخاری سرو شده سس سفید است که طعم آن را بی نظیر می نماید.
- می توانید در داخل سس از سبزیجات معطر مانند نعناع، گشنیز و … نیز بهره ببرید.
- اگر زیتون انتخابی شما از نوع هسته دار بود، می توانید خودتان هسته را خارج کنید و بقیه مراحل طرز تهیه را انجام دهید.
- در طرز تهیه زیتون سوخاری ، استفاده از رب انار در مواد میانی زیتون، طعم آن را بهتر خواهد نمود.
- استفاده از روغن زیتون برای سرخ کردن زیتون های سوخاری، باعث می گردد تا طعم آن بهتر گردد.
زیتون سوخاری، یک طعم تازه و متفاوت برای عاشقان فست فود
در میان فهرست انواع سوخاری، آن هایی که به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو می شوند، همواره هواداران زیادتری دارند. مانند زیتون سوخاری که طرز تهیه آن را در این مطلب به طور کامل بیان کردیم. با رعایت همین چند نکته ای که عنوان شد و بعلاوه فراهم کردن مواد مورد احتیاج برای تهیه آن، می توانید به راحتی طعم این غذا را بچشید.
البته، اگر فرصت کافی ندارید یا درست کردن انواع پیش غذا و غذای سوخاری برایتان کمی سخت است، می توانید از سفارش غذا خبرنگاران یاری بگیرید. در این پلتفرم تعداد زیادی فست فود قرار گرفته است که منوی کاملی از انواع غذا، دسر، پیش غذا و نوشیدنی ها را به همراه قیمت در اختیار شما قرار داده اند و می توانید آن ها را بخرید.
منبع: اسنپ فود