طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو با چند ترفند رستورانی
به گزارش مجله گرگانلند، خوراک ماهی سالمون با سس پستو یکی از است که در سراسر دنیا هواداران پر و پا قرصی دارد. این غذای لذیذ در گوشه و کنار دنیا با رسپی های مختلفی طبخ شده و همراه انواع سبزیجات پخته یا گریل شده، انواع سالاد، پاستا یا انواع سیب زمینی سرخ نموده، تنوری یا پوره سیب زمینی برای و سرو می گردد. اگر شما هم از هواداران غذاهای دریایی خوشمزه هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو (برای 4 نفر)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
فیله ماهی تازه یا ماهی منجمد (سالمون) | 4 تکه نسبتا درشت |
روغن زیتون | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
سیر | 2 حبه |
لیموترش یا آبلیمو | 2 عدد (یا 2 قاشق غذاخوری) |
زست لیمو | 2 قاشق چای خوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | نصف قاشق چای خوری |
ریحان یا جعفری خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مواد لازم برای تهیه سس پستو
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
برگ ریحان تازه | 3 لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن زیتون | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
سیر | 4 حبه |
لیموترش | 1 عدد |
مغز گردو (خرد شده) | 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر پارمسان (رنده شده) | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 60 دقیقه
مدت زمان لازم برای تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو: 30 دقیقه
مراحل طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو
در طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو شما می توانید ماهی را در تابه روی گاز سرخ نموده یا در فر گریل کنید. برای تهیه خوراک ماهی با سس پستو شما علاوه بر ماهی سالمون می توانید از انواع ماهی گوشتی مانند سی بس، شیر ماهی، هامور، قزل آلای صورتی یا دیگر انواع ماهی مورد علاقه خود بهره ببرید.
مرحله اول: ماهی را آماده کنید
پیش از آغاز مراحل طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو، ابتدا ماهی ها را به خوبی بشویید و در صورت احتیاج با دقت پاک کنید. سپس، ماهی ها را با توجه به تعداد نفرات به قطعات درشت تقسیم نموده و با دستمال خشک کنید.
در صورت تمایل، برای خرید انواع ماهی تازه یا ماهی منجمد می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله دوم: باقی مواد خوراک ماهی با سس پستو را آماده کنید
حالا، سیر شسته شده و بدون پوست را رنده کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس، لیموترش های تازه را نیز بشویید و آب آن را بگیرید و صاف کنید. آب لیموترش تازه را نیز کنار بگذارید. اگر لیموترش ندارید از آبلیمو بهره ببرید.
راستی، پوست نازک سبز یا زرد لیموترش را نیز به صورت ریز رنده کنید تا به اندازه 2 قاشق چای خوری زست لیمو داشته باشید. مغز گردو را هم با چاقو حسابی خرد کنید و کنار بگذارید. از سوی دیگر، تخم گشنیز را در دستگاه آسیاب خانگی بریزید و کاملا پودر کنید.
ریحان تازه را نیز پاک کنید و فقط برگ های تر و تازه آن را نگهدارید. سپس، برگ های ریحان را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد. در ادامه، ریحان تازه را به صورت ریز ساطوری کنید.
برای خرید مغز گردو و آبلیمو می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله سوم: مواد لازم برای طعم دار کردن ماهی را ترکیب کنید
در این مرحله از طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو، ظرف مناسبی را انتخاب کنید و سیر رنده شده را همراه با دو سوم آبلیموی تازه در آن بریزید. سپس، تخم گشنیز آسیاب شده، زست لیمو، نمک، فلفل سیاه، ریحان یا جعفری خشک را نیز به محتویات این ظرف اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا همگی با یکدیگر به خوبی ترکیب شوند.
برای خرید نمک، فلفل سیاه و انواع سبزیجات خشک مانند ریحان یا جعفری می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله چهارم: ماهی را طعم دار کنید
حالا، قطعات ماهی را نیز به ظرف حاوی ترکیب سیر با آبلیموی تازه و دیگر ادویه ها و طعم دهنده ها اضافه کنید. تمام قسمت های ماهی را به این مواد آغشته نموده و با دست ماساژ دهید تا ماهی کاملا مرینیت گردد. سایر را بلد هستید؟
مرحله پنجم: ماهی را استراحت دهید
در این مرحله درب ظرف حاوی قطعات ماهی آغشته به مواد را ببندید یا با سلفون کاملا بپوشانید. سپس، این ظرف را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا قطعات ماهی استراحت نمایند و کاملا مزه دار شوند.
مرحله ششم: سس پستو را آماده کنید
در فاصله مزه دار شدن ماهی، بهتر است برای درست کردن سس پستو دست به کار شوید. برای این منظور، برگ ریحان، گردوی خرد شده، سیر و پنیر پارمزان رنده شده را داخل غذاساز یا میکسر بریزید. این مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
برای خرید انواع پنیر پخت و پز مانند پنیر پارمسان رنده شده می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هفتم: روغن زیتون را اضافه کنید
حالا، روغن زیتون و باقی آبلیموی تازه را نیز داخل غذاساز یا میکسر بریزید و با دیگر مواد ترکیب کنید. در ادامه، اندازهی نمک و پودر فلفل سیاه را هم به این ترکیب اضافه کنید.
سس پستو را دوباره هم بزنید تا همه مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. برای مطالعه روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
برای خرید روغن زیتون، نمک و پودر فلفل سیاه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
مرحله هشتم: تکه های ماهی را سرخ کنید
پس از درست کردن سس پستو و بعد از آن که ماهی شما برای یک ساعت در یخچال استراحت کرد و مزه دار شد، نوبت به سرخ کردن ماهی می رسد. برای این منظور، اندازهی روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد.
سپس، قطعات ماهی را از یخچال بیرون بیاورید. احتمالا اندازهی سیر رنده شده به سطح ماهی ها چسبیده است. ذرات اضافی را از روی ماهی جدا کنید تا در هنگام سرخ کردن ماهی نسوزند.
قطعات ماهی را در تابه بگذارید و یک طرف آن ها را برای 10 الی 15 دقیقه سرخ کنید. در صورت تمایل، در این مرحله می توانید تعدادی برش های لیمو را نیز به تابه اضافه کنید تا ماهی شما کاملا عطر و طعم بگیرد.
مرحله نهم: سبزی معطر را اضافه کنید
در این مرحله از فرایند آماده کردن خوراک ماهی سالمون با سس پستو، نوبت به اضافه کردن سبزیجات معطری مانند ریحان یا جعفری خشک می رسد. بنابراین قبل از برگرداندن قطعات ماهی، اندازهی ریحان یا جعفری خشک را نیز روی ماهی در تابه بریزید.
سپس، قطعات ماهی را برگردانید تا طرف دیگر آن هم برای 10 الی 15 دقیقه همراه با سبزی معطر سرخ گردد و عطر سبزی های معطر را به خودش بگیرد.
مرحله آخر: خوراک ماهی سالمون با سس پستو را سرو کنید
پس از گذشت این مدت، قطعات ماهی سرخ شده خوشمزه و خوش عطر را در ظرف سرو بریزید و سس پستو را نیز به آن اضافه کنید. در فاصله سرخ کردن ماهی، اگر سس پستوی شما بیش از اندازه سرد و غلیظ شده می توانید اندازه کمی آب جوش یا روغن زیتون به سس اضافه کنید و سس پستو را هم بزنید تا مایع یکنواختی ایجاد گردد.
سپس، قابلمه حاوی سس نسبتا رقیق شده را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دوباره گرم گردد. در ادامه، سس پستو را نیز روی ماهی بریزید و ظرف را با برش های لیمو یا سبزیجات گوناگون تزیین کنید.
این خوراک ماهی سالمون با سس پستو را می توانید با ، یا حتی با نوش جان کنید.
نکات مهم در طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو
- اگر به برگ ریحان تازه دسترسی ندارید می توانید سس پستو را با اسفناج تازه درست کنید.
- بسته به ذائقه، در دستور تهیه سس پستو به جای گردو می توانید از مغز بادام درختی، بادام هندی، بادام زمینی یا پسته بهره ببرید. در این صورت، پیشنهاد می کنیم مغزیجات مورد نظر خود را ابتدا کمی در تابه تفت دهید یا آن را برای 5 الی 8 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد بگذارید تا برشته و بو داده گردد.
- در صورت تمایل، می توانید اندازه تندی این خوراک ماهی را به دلخواه بیشتر کنید.
- پس از تهیه سس پستو، شما می توانید آن را در ظرف درپوشیده بریزید و برای 10 روز در یخچال نگهدارید.
- در صورت تمایل، برای تهیه خوراک ماهی با سس پستو به جای ماهی سالمون می توانید از ماهی قزل آلا، سی بس، ماهی آزاد، هامور، ماهی شیر یا دیگر انواع ماهی گوشتی مورد علاقه خود بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن خوراک ماهی سالمون با سس پستو
طرز تهیه خوراک ماهی سالمون با سس پستو در فر چگونه است؟
شما می توانید ماهی سالمون را به جای تابه در فر گریل کنید. برای این منظور، ماهی مزه دار شده را باید برای 30 دقیقه در فر گرم با دمای 175 الی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. در این فاصله، سس پستو را نیز آماده کنید. سپس، ماهی گریل شده را در ظرف سرو قرار دهید و سس پستو را روی آن بریزید.
آیا می توانیم سس پستو را با گوجه فرنگی درست کنیم که خوشمزه تر گردد؟
بله. سس پستو قرمز هم از محبوب ترین انواع سس است که درست مانند پستو ایتالیایی کلاسیک هواداران زیادی دارد. برای درست کردن سس پستو با گوجه، شما به یک لیوان گوجه فرنگی خشک، 3 قاشق غذاخوری مغز گردو، 3 قاشق غذاخوری بادام زمینی، 1 قاشق غذاخوری آویشن خشک، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده، نصف لیوان پنیر پارمسان رنده شده، نصف قاشق چای خوری سس فلفل تند، 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، 3 حبه سیر و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون احتیاج دارید.
همه این مواد را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و حسابی با هم ترکیب کنید. در این دستور تهیه سس پستو قرمز به جای گوجه فرنگی خشک می توانید از پوره گوجه فرنگی تفت دیده و غلیظ بهره ببرید.
منبع: افق کوروش