دستور پخت ساج قاوورماسی

به گزارش مجله گرگانلند، در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذاهای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

دستور پخت ساج قاوورماسی

به گزارش ، دستور پخت ساج قاوورماسیساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید.

گوشت گوسفند (قیمه ای خرد شده): 200 گرم

پیاز: 2 عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عدد

فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خرد شده): یک دوم پیمانه

سیر (ریز خرد شده): 2 حبه

ماست: 1 پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نان ساج (خشک شده): 2 عدد

روغن حیوانی: به میزان لازم

گوشت را همراه با 1 عدد پیاز (نگینی خرد شده) داخل قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن عوض شده و سبک شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد 5 پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس هنگامی که آب آن کمی تیره رنگ شد؛ مقداری نمک به آن اضافه کرده و بگذارید تا کاملا بپزد.

بقیه پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید. وقتی بوی سیر به مشام رسید، گوشت پخته شده را به آن افزوده و تفت دهید تا سرخ شود. گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را به مواد افزوده تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سپس 1 عدد نان را خرد کرده و روی خوراک بریزید. بعد آن را هم زده و از روی حرارت بردارید.

بقیه نان را داخل ظرفی قرار داده و خوراک را روی آن بریزید. سپس به همراه ماست نوش جان کنید.

منبع: ماهنامه سرآشپز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 399

به "دستور پخت ساج قاوورماسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت ساج قاوورماسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید