خلق یک مزه تازه از ترکیب باقلاپلو و نخودپلو که شگفت زده تان می نماید
به گزارش مجله گرگانلند، دیگران درست کردند و ما خوردیم. بد نیست ما هم درست کنیم؛ هم برای خودمان هم برای دیگران. باقلاپلو که معرف حضورتان هست!؟ حالا در اقدامی نوگرایانه در جهت دست یافتن به غذایی نو آن را با نخودپلو ترکیب نموده ایم.
حاصل این ترکیب هم این غذای خوش آب ورنگ است. تازه های غذا منتظر اقدامات شما هستند.
مواد لازم
500 گرم گوشت فیله مرغ
500 گرم برنج
250 گرم باقلا
250 گرم نخود سبز
400 گرم شوید
یک عدد پیاز درشت
3 ق س زعفران آب نموده
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
1. برنج را همراه نمک در یک ظرف خیس کنید. در یک قابلمه مناسب هم آب را جوش بیاورید. برنج و باقلا را درون آب جوش بریزید تا بپزند. پس از آن وقتی برنج آماده آبکشی شد شویدها را هم به آن اضافه کنید. چند جوش که زد برنج را آبکشی کنید.
نخود سبز را از قبل آب پز کنید. توجه داشته باشید در ظرف آن باید باز باشد تا رنگ نخود تغییر نکند و سبز بماند. حالا نخودها را هم با برنج مخلوط نموده و درون قابلمه مناسب بریزید و دم کنید.
2. پیاز را خرد کنید و میزانی تفت دهید. بعد فیله های مرغ را از طرف نازک آن رول نموده، با خلال چوبی فیکس و به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را هم به مواد بیفزایید. در انتها میزانی آب اضافه کنید که روی مواد بپوشاند. بعد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت ها کاملا بخار پز شوند. در آخر دو قاشق زعفران به آن بیفزایید تا به آنها رنگ و طعم بدهد. یک قاشق زعفران دیگر را هم با کمی برنج پخته مخلوط کنید. برنج را در دیس بریزید و آن را با مرغ ها و پلوی زعفرانی تزئین کنید.
منبع: همشهری آنلاین