طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به 2 روش (با نان تست و خمیر)

به گزارش مجله گرگانلند، کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می توان آن را به شکل های مختلف تزیین کرد و در جشن تولد ها و مهمانی ها مورد استفاده قرار داد.

طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به 2 روش (با نان تست و خمیر)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - این کیک از چند لایه نان تست یا خمیر تشکیل شده که با مخلوطی از سبزیجات، سس و پنیر پوشانده می شود. ماده اصلی تشکیل دهنده این غذا، سینه مرغ پخته شده است که با سبزیجات مختلف و سس ترکیب شده و روی نان تست یا خمیر مخصوصی قرار می گیرد. کیک مرغ و قارچ با نان تست نیازی به پختن در فر ندارد، ولی اگر با خمیر درست شود، باید در فر پخته شود تا عمل آید.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • کیک مرغ و قارچ با نان تست
  • کیک مرغ و قارچ با خمیر

1. طرز تهیه کیک مرغ و قارچ با نان تست

مواد لازم
سینه مرغ1 عدد
قارچ100 گرم
فلفل دلمه ای، پیازچه و پیاز متوسط خرد شدهاز هر کدام 1 عدد
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
خیار شور ریز خرد شده1 پیمانه
جعفری ساطوری2 قاشق غذاخوری
ذرت پخته1/2 پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
زنجبیل1 قاشق چایخوری
محلول زعفران3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. پیاز خرد شده را با مقداری روغن در قابلمه کوچکی تفت دهید تا پیاز نرم شود.
  2. سینه مرغ را به پیاز اضافه کرده و 15-10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
  3. کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زنجبیل و محلول زعفران به مرغ اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید. سپس یک پیمانه آب جوش به مرغ اضافه کنید.
  4. درب قابلمه را بسته و حدود 2 ساعت فرصت دهید تا مرغ روی حرارت ملایم کاملا بپزد و آب آن تمام شود.
  5. پس از اینکه مرغ پخت، استخوان مرغ را جدا کرده و گوشت آن را ریش ریش کنید.
  6. خیار شور، ذرت، جعفری، سس مایونز، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  7. پیازچه خرد شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه ای تفت دهید، سپس قارچ ورقه ای خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کرده و روی حرارت متوسط 4-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. حرارت را خاموش کرده، فرصت دهید تا خنک شوند و پس از خنک شدن به مخلوط مرغ اضافه کنید.
  8. مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  9. نان های تست را روی تخته آشپزی قرار دهید و کناره های تیره رنگ آن ها را با چاقو جدا کنید.
  10. روی هر تکه نان تست، دو سه قاشق از مواد قرار داده و پهن کنید. یک لایه نان تست روی آن قرار دهید و با دست کمی بفشارید تا به هم بچسبند.
  11. روی نان های تست را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
  12. پس از یک ساعت کیک مرغ را از یخچال خارج کرده و روی آن را با سس و سبزیجات مختلف تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

2. طرز تهیه کیک مرغ و قارچ با خمیر

مواد لازم
تخم مرغ4 عدد
آرد2.5 پیمانه
روغن3/4 پیمانه
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
ماست1 پیمانه
سینه مرغ1 عدد
قارچ150 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
پیاز 2 عدد
سیر له شده1 حبه
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک، فلفل و ادویهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شوند.
  2. نمک، فلفل و روغن را در تخم مرغ ریخته و خوب هم بزنید.
  3. بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید، سپس آن را در مخلوط تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. آرد را کم کم در مایه فوق الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را کنار گذاشته و مشغول درست کردن مایه میانی کیک مرغ شوید.
  5. یکی از پیاز ها را خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر له شده را روی پیاز بریزید و پس از 2 دقیقه مرغ را اضافه کنید.
  6. مرغ را با پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ کاملا با ادویه ها مخلوط شود.
  7. 1 پیمانه آب جوش روی مرغ بریزید، درب قابلمه را بسته و حرارت را ملایم کنید.
  8. حدود 2 ساعت صبر کنید تا مرغ بپزد. وقتی مرغ کاملا پخت، آن را ریش ریش کنید.
  9. پیاز دیگر را خرد کنید و در یک تابه با 2-1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید، سپس مرغ ریش ریش را به آن اضافه کرده و یکی دو دقیقه با پیاز تفت دهید.
  10. قارچ را با مقداری روغن در یک تابه دیگر بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
  11. قارچ و فلفل دلمه ای را به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا فلفل دلمه ای نرم شود.
  12. سس مایونز را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  13. کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های آن را با کره چرب کنید، سپس نیمی از خمیر کیک را در قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و مواد درون کیک را روی آن پهن کنید.
  14. روی مواد، یک لایه پنیر پیتزا قرار داده، بقیه خمیر را روی آن بریزید و روی خمیر دوباره یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.
  15. قالب را به مدت 45 دقیقه در فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید و سپس 5 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
  16. کیک مرغ و قارچ را در ظرف سرو قرار داده و روی آن را به سلیقه خود با سس و سبزیجات تازه تزیین کنید.

نکته: مواد میانی کیک مرغ باید کاملا بدون آب باشند، اگر مواد آبدار باشند کیک مرغ حالت خمیری به خود می گیرد.

منبع: setare.com
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 975

به "طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به 2 روش (با نان تست و خمیر)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به 2 روش (با نان تست و خمیر)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید