طرز تهیه سس لازانیا
به گزارش مجله گرگانلند، مدت زمان تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل) حدود 10 دقیقه می باشد. در صورت تمایل می توانید از پنیر پارمزان رنده شده در ساختار این سس استفاده نمایید. توجه داشته باشید که این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره ،استفاده از سس لازانیا (سس سفید بشامل) در تهیه لازانیا به دلیل وجود کره، شیر و آرد باعث خواهد شد پاستای شما خشک نشود و مواد آن از هم جدا نشود.
مواد لازم سس لازانیا
کره | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 و 1/2 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر پارمزان(اختیاری) | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه سس لازانیا
- در تابه کوچکی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- شیر را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید.
- در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
- در صورت تمایل می توانید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.
انتشار: 1 آذر 1399
بروزرسانی: 1 آذر 1399
گردآورنده: gorganland.ir
شناسه مطلب: 774
به "طرز تهیه سس لازانیا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس لازانیا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید