طرز تهیه بورک ترکی در خانه با پنیر و سبزیجات
به گزارش مجله گرگانلند، بورک ترکی برای صبحانه بهتر است یا یک میان وعده راحت؟! بورک ترکی یا بورک استانبولی یک شیرینی ترکی است که با مواد غذایی شور و طمع دار پر می گردد. موارد بسیاری از طرز تهیه بورک ترکی با گوشت وجود دارد اما ما در این مطلب طرز تهیه بورک ترکی با پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک و اسفناج را خواهیم گفت.
خانواده پنیرهای پنج ستاره آمل طعمی خاص و منحصر به فرد دارند و ترکیب آن ها با غذاهای مختلف طعمی بی نظیر برایتان خواهد ساخت. بعلاوه این دستور پخت یک وعده گیاهی راحت و خوشمزه برای گیاهخواران است که به راحتی می توانند در خانه تهیه اش نمایند. اما به طور کل بورک با اسفناج, پنیر و گاهی با گوشت پر می گردد. این دستور پخت بورک را امتحان کنید تا برای فینگرفود دورهمی ها و مهمانی ها یک گزینه بسیار خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه بورک ترکی با پنیر
- خمیر یوفکا هشت ورق
- پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک 200 گرم
- اسفناج 200 گرم
- کره پاستوریزه کاله (ذوب شده) خرید آنلاین 100 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک سوم پیمانه
- روغن یک سوم پیمانه
- شکر یک قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه بورک ترکی
مرحله اول
برای تهیه این بورک ترکی خوشمزه با پنیر آمل و اسفناج بهتر است ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. اگر می خواهید بورک ترکی روی گاز پخته گردد این مرحله را رد کنید. سپس اسفناج ها را از ساقه جدا کنید و به مدت یک دقیقه در آب در حال جوش بریزید. پس از یک دقیقه اسفناج ها را آبکش کنید و روی یک دستمال تمیز بگذارید و دستمال تمیز دیگر روی آن بیندازید. برگ های اسفناج را بین دو دستمال فشار دهید تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
برگ اسفناج ها را با چاقو ریز کنید و در یک ظرف جدا با پنیر پنج ستاره آمل کلاسیک مخلوط کنید. سپس شیر, تخم مرغ و کره پاستوریزه آب شده را در یک ظرف مخلوط کنید. یک ورقه یوفکا را برداشته و روی یک سطح تمیز قرار دهید.
مرحله سوم
سپس سطح خمیر یوفکا را با فرچه مخصوص شیرینی پزی به مخلوط شیر، تخم مرغ و کره آغشته کنید. البته باید بدانید که اگر میخواهید بورک های ترکی شما بیشتر طعم شیرینی بدهند، می توانید وانیل و شکر را در این مرحله به شیر, تخم مرغ و کره اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا در این مرحله مواد پنیر و اسفناج را با قاشق روی نوار عرضی بالای ورقه خمیر یوفکا بریزید و آرام آرام خمیر را با مواد به صورت لوله ای بپیچید. برای باز نشدن و انسجام بورک ها، مواد شیر, تخم مرغ و کره آب شده را با فرچه بر روی بورک های پیچیده شده نیز بزنید.
مرحله پنجم
بورک ها را به مدت 25- 30 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن ها طلایی- قهوه ای شوند. البته اگر فر ندارید هم می توانید بورک ها را با کمی روغن در ماهیتابه سرخ کنید تا جایی که ترد و طلایی رنگ شوند. بورک های اسفناج پنیر گیاهی شما آماده است و می توانید آن را به عنوان یک میان وعده سالم یا فینگرفودی خوشمزه سرو و در کنار دوستانتان نوش جان کنید.
نکته هایی برای خوشمزه تر و بهتر شدن بورک ترکی
- با استفاده از طرز تهیه یوفکای خانگی می توانید خمیر یوفکا را هم در خانه درست کنید که بسیار راحت و سریع است.
- بورک ها را بیش از حد پر نکنید. اگر بورک های شما روی گاز یا در فر ترکید، احتمالا داخل خمیرها را بیش میزان پر نموده اید.
- مواد داخل بورک اغلب پنیر و اسفناج است، اما شما می توانید خلاقیت داشته باشید و مواد کم تر شناخته شده برای این شیرینی مانند: بادمجان را هم امتحان کنید.
- اگر برای شما سوال شده است که بورک را با چه چیزی سرو کنید. بهتر است بدانید چای همراه معروف بورک در ترکیه است.
- اگر پنیر پنج ستاره آمل نداشتید، می توانید از پنیر خامه ای ویلی هم استفاه کنید که در این صورت باید کمی نمک به مواد داخل خمیرها اضافه کنید.
- اگر خمیر یوفکا نداشتید می توانید از خمیر فیلو بهره ببرید.