طرز تهیه اکبر جوجه مازندران

به گزارش مجله گرگانلند، این غذای خوشمزه رو معمولاً وقتی شمال میریم میخوریم. اما این قدر خوشمزه است که مزه ش رو نمیشه فراموش کرد. اگه دنبال شعبه اصلی اکبر جوجه تهران یا شهرهای دیگه هستید و از اصالت شعبه های نزدیک خودتون مطمئن نیستید من یه پیشنهاد خوب براتون دارم. یک بار برای همیشه طرز تهیه اکبر جوجه اصلی رو یاد بگیرید. این طوری هر وقت هوس غذا با مرغ کردید میتونید خودتون دست به کار بشید و با پخت جوجه خوشمزه اون رو بزنید بر بدن.

طرز تهیه اکبر جوجه مازندران

به گزارش مجله گرگانلند به نقل از ایران کوک ،حتما اسم اکبر جوجه این غذای مازندارانی به گوشتون خورده و برای یک بار هم که شده موقع سفر به مناطق شمالی کشور مزه اش رو امتحان کردید و می دونید چه طعم خوب و دلچسبی داره.

مواد لازم اکبر جوجه

مرغ کوچک 800 گرمی 1 عدد

پیاز خرد شده 1 عدد

سیر له شده 4 حبه

زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه 1/2 پیمانه

رب انار 1/2 پیمانه

کره 200 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه اکبر جوجه

  1. جوجه یا مرغ را به خوبی بشویید و در صورت تمایل پوست را از مرغ جدا کنید و اجازه دهید مرغ شسته شده خشک شود. در صورتی که مرغ سایز بزرگتری دارد آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و اگر نه از آن به شکل درسته و کامل استفاده کنید.
  2. جوجه یا مرغ را به خوبی بشویید و در صورت تمایل پوست را از مرغ جدا کنید و اجازه دهید مرغ شسته شده خشک شود. در صورتی که مرغ سایز بزرگتری دارد آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و اگر نه از آن به شکل درسته و کامل استفاده کنید.
  3. برای سرخ کردن اکبرجوجه، در یک قابلمه بزرگ روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود. پیاز ها را از سطح و داخل مرغ جدا کنید و و آن را در روغن داغ شده با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو رویه مرغ حسابی سرخ و برشته شود (برای مغز پخت شدن خوراک مرغ سوخاری خوشمزه بهتر است حرارت ملایم باشد. من اصولا در چند دقیقه اول در ظرف را می گذارم تا اول به خوبی بپزد و بعد در ظرف را بر می دارم و مرغ را کاملا سرخ می کنم.)
  4. کره را در ظرفی دیگر ذوب کنید و جوجه را کمی همراه کره سرخ کنید تا جوجه سرخ شده رنگ و بوی بهتری به خود بگیرد (من برای لذیذ تر شدن جوجه سرخ شده رب انار را همراه کره ذوب شده تفت می دهم و بعد مرغ را با سس انار سرخ می کنم که به نظرم به این شکل طعم جوجه بهتر می شود)
  5. بعد از پخت چلو اکبر جوجه اون رو سریع سرو کنید یا جوجه را در فر نگه دارید تا گرم بماند. اگر مرغ را با رب انار تفت نمی دهید از آن به عنوان سس برای سرو اکبر جوجه مازندران استفاده کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 آبان 1399 بروزرسانی: 13 آبان 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 734

به "طرز تهیه اکبر جوجه مازندران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اکبر جوجه مازندران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید