دستور تهیه آش سنتی و مقوی ریواس

به گزارش مجله گرگانلند، آش ریواس از آش های سنتی ایرانی باشد که در بعضی منطقه ها ایران پخته می گردد. آش ریواس از غذاهای پرطرفدار در فصل بهار است و در بعضی منطقه ها ایران به صورت پایه ای برای ناهار و شام سرو می گردد.

دستور تهیه آش سنتی و مقوی ریواس

آش ریواس یکی از خوشمزه ترین آش ها است که پخت آن هم چندان سخت نیست. ضمن این که این آش بسیار پرخاصیت و مفید است. طبق رسم معمول، دستور تهیه آش ریواس در هر منطقه ممکن است کمی متفاوت باشد، اما در کل این غذا با استفاده از نخود، سبزیجات و گوشت گوسفند تهیه می گردد. در زیر دستور تهیه آش ریواس را برای شما توضیح می دهم:

مواد لازم

گوشت گوسفند سردست بدون استخوان به اندازه دلخواه

عصاره گوشت یک پیمانه

نخود و لوبیا پخته شده یک پیمانه

ریواس خرد شده پنجاه گرم

نعناع خشک یک قاشق چای خوری

جعفری خردشده یک پیمانه

تخم گشنیز نصف قاشق سوپ خوری

سیر 2 حبه

پیازچه سه عدد

نمک و زردچوبه یه اندازه لازم

روغن به اندازه لازم

طرز تهیه

1. ابتدا مواد اولیه آش ریواس را شسته و آماده کنید. برای این کار، پیازچه را خرد کنید و سبزی ها را میانه خرد کنید. بعلاوه تخم گشنیز را بکوبید و ریواس را به صورت حلقه هایی با قطر نیم تا یک سانتی متر برش دهید و سیر را له نموده و ریز خرد کنید و گوشت را به قطعات مکعبی خرد کنید.

2. سپس یک قابلمه را روی حرارت میانه گرم کنید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.

3. پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به قابلمه اضافه نموده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خوبه مواد اولیه آش ریواس را حس کنید.

4. سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه نموده و به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

5. سیر خرد شده را به قابلمه اضافه نموده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.

6. حبوبات و سبزیجات را به قابلمه اضافه نموده و همه را با هم مخلوط کنید.

7. در مرحله بعدی، عصاره گوشت را به همراه یک پارچ آب به قابلمه اضافه نموده و بگذارید تا آش جا بیفتد.

در نهایت، بعد از اینکه آش ریواس برای حدود یک ساعت بر روی حرارت میانه تا پایین پخته شده و گوشت و حبوبات کاملاً پخته شده اند، آن را با نعناع، سیر و پیاز داغ تزیین نموده و سرو کنید. می توانید آش ریواس را با نان تازه و کمی لیمو ترش سرو کنید و از طعم خوشایند آن لذت ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 28 خرداد 1402 بروزرسانی: 28 خرداد 1402 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 1763

به "دستور تهیه آش سنتی و مقوی ریواس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه آش سنتی و مقوی ریواس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید