جوشاندن شیر مفید است یا مضر؟
به گزارش مجله گرگانلند، یک متخصص تغذیه، در مورد مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می گردد، توضیحاتی داد.
گلبن سهراب گفت: جوشاندن شیر فله ای باعث می گردد اندازه زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. بعلاوه جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامین های شیر می گردد.
وی اضافه کرد: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث می گردد میکروب های بیماری زا از بین بروند. در حالی که در شیر فله ای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه 8 گرم پروتئین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث می گردد پروتئین آن از بین برود.
این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و توضیح داد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.
منبع: مشرق نیوز
منبع: فرارو