تاک پلو، غذای محلی شاهرودی

به گزارش مجله گرگانلند، تاک پلو غذای محلی شاهرود است که با برگ مو و برنج درست می شود.

تاک پلو، غذای محلی شاهرودی

اگر دوست دارید تنوعی به برنامه غذایی خود دهید و غذاهای ایرانی متنوعی را امتحان کنید، تاک پلو انتخاب خوبی است. این پلوی مخلوط و لذیذ طعم خوبی دارد و معمولا با مرغ سرو می شود. با مجله گرگانلند همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای شاهرودی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه تاک پلو :

  • برنج: 4 پیمانه
  • برگ مو: 400 گرم
  • فیله مرغ: 8 عدد
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • روغن: 1 پیمانه
  • گرد غوره: 1 قاشق چایخوری
  • پودر خردل: 1 قاشق چایخوری
  • سس سویا: 1 قاشق چایخوری
  • زعفران: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

مراحل پخت

1. ابتدا برنج را بشویید و به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.

2. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید.

3. فیله های مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و کامل مواد را مخلوط کنید.

4. درب ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

5. در یک قابلمه مقداری آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

6. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید.

7. برگ مو را به اندازه مدنظر خرد کنید و بعد از 2 دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید.

8. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید.

9. سپس در قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مدنظر را بگذارید و برنج و برگ مو را در قابلمه بریزید.

10. در لابه لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.

11. به مدت 50 دقیقه بگذارید تا قابلمه برنج کامل دم بکشد.

12. سپس فیله های مرغ را از یخچال خارج و در یک ماهی تابه سرخ کنید.

13. بعد از آماده شدن برنج، در دیس بکشید و فیله های مرغ را در اطراف آن بچینید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، مجله گرگانلند را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 20 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 329

به "تاک پلو، غذای محلی شاهرودی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاک پلو، غذای محلی شاهرودی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید