تاک پلو، غذای محلی شاهرودی
به گزارش مجله گرگانلند، تاک پلو غذای محلی شاهرود است که با برگ مو و برنج درست می شود.

اگر دوست دارید تنوعی به برنامه غذایی خود دهید و غذاهای ایرانی متنوعی را امتحان کنید، تاک پلو انتخاب خوبی است. این پلوی مخلوط و لذیذ طعم خوبی دارد و معمولا با مرغ سرو می شود. با خبرنگاران همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای شاهرودی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه تاک پلو :
- برنج: 4 پیمانه
- برگ مو: 400 گرم
- فیله مرغ: 8 عدد
- پیاز متوسط: 2 عدد
- روغن: 1 پیمانه
- گرد غوره: 1 قاشق چایخوری
- پودر خردل: 1 قاشق چایخوری
- سس سویا: 1 قاشق چایخوری
- زعفران: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
مراحل پخت
1. ابتدا برنج را بشویید و به مدت 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
2. پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه سس سویا، پودر خردل، زعفران، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید.
3. فیله های مرغ را به ظرف مواد اضافه کنید و کامل مواد را مخلوط کنید.
4. درب ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
5. در یک قابلمه مقداری آب پر کنید و بر روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
6. برنج خیس شده را به آب جوش اضافه کنید.
7. برگ مو را به اندازه مدنظر خرد کنید و بعد از 2 دقیقه به قابلمه برنج اضافه کنید.
8. بعد از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، مواد را آبکش کنید.
9. سپس در قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ مدنظر را بگذارید و برنج و برگ مو را در قابلمه بریزید.
10. در لابه لای برنج و برگ مو نیز گرد غوره را اضافه کنید.
11. به مدت 50 دقیقه بگذارید تا قابلمه برنج کامل دم بکشد.
12. سپس فیله های مرغ را از یخچال خارج و در یک ماهی تابه سرخ کنید.
13. بعد از آماده شدن برنج، در دیس بکشید و فیله های مرغ را در اطراف آن بچینید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.
منبع: پیام دلتا