ایران 2 - امارات صفر، جوانان ایرانی مقتدرانه به دور بعد صعود کردند

به گزارش مجله گرگانلند، مصاف دو تیم ملی فوتبال جوانان ایران و امارات با فزونی 2 بر صفر شاگردان پورموسوی به انتها رسید.

ایران 2 - امارات صفر، جوانان ایرانی مقتدرانه به دور بعد صعود کردند

به گزارش خبرنگاران، در جریان رقابت های فوتبال مقدماتی قهرمانی جوانان آسیا، دو تیم ملی جوانان ایران و امارات به مصاف هم رفتند که در نهایت ملی پوشان ایران پیروز شدند با نتیجه 2 بر صفر پیروز میدان شوند.

در نیمه اول این بازی توپ و میدان در اختیار شاگردان پورموسوی بود اما دو تیم تا دقایق آخر بازی نتوانستند از موقعیت های نصفه و نیمه خود استفاده کنند تا اینکه در دقیقه 44 آریا برزگر پیروز شد از غفلت مدافعان امارات در محوطه جریمه استفاده کند و با یک ضربه پای راست، دروازه حریف را باز کند.

در نیمه دوم بازی هم ملی پوشان ایران صاحب توپ بودند و فرصت های گلزنی متعددی برای خود ایجاد کردند. تلاش ایران برای گلزنی در دقیقه 81 جواب داد و مهدی هاشمی نژاد با یک شوت تک ضرب زیبا در محوطه جریمه حریف پیروز شد گل دوم ایران را به ثمر برساند.

در پایان بازی با نتیجه 2 بر صفر به سود ملی پوشان جوان ایران به پایان رسید تا شاگردان سیروس پورموسوی با 9 امتیاز صدرنشین گروه D این رقابت ها شوند و به مرحله بعد این مسابقات راه پیدا کنند. قرقیزستان با چهار و امارات با سه امتیاز به ترتیب دوم و سوم این گروه شدند.

این بازی حدود 250 تماشاگر داشت و ابراهیم شکوری، محمدرضا ساکت، ابراهیم صادقی، هومن افاضلی و اکبر محمدی از مهمانان ویژه این بازی بودند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 11 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 59

به "ایران 2 - امارات صفر، جوانان ایرانی مقتدرانه به دور بعد صعود کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ایران 2 - امارات صفر، جوانان ایرانی مقتدرانه به دور بعد صعود کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید