طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی، یک پیشنهاد مجذوب کننده برای مهمانی ها خمیر مارزیپان در بیسکویت فانتزی چیست؟طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان
به گزارش مجله گرگانلند، بیسکویت فانتزی یا شیرینی تزیینی در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. مجذوب کنندهیت اصلی این بیسکویت ها در این است که می توان آن ها را به شکل های متنوعی تزیین کرد، به همین علت یک پیشنهاد مجذوب کننده برای انواع مهمانی ها و مراسم ها هستند؛ مثل جشن تولدها، عروسی، نامزدی، عید نوروز و … .

پایه بیسکویت تزیینی، بیسکویت ساده ای است که به راحتی در مدت زمان کوتاهی آماده می شود. مجذوب کنندهیت و زیبایی ظاهری این شیرینی تزیینی به مراتب مهم تر است تا جایی که در برخی موارد افراد آن ها را خشک می نمایند و تا مدت ها نگهشان می دارند. البته اصلا نگران طعم و مزه بیسکویت های فانتزی که قرار است باهم درست کنیم نباشید چون قطعا از خوشمزگی آن ها غافلگیر می شوید. ما در این مقاله به طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی خواهیم پرداخت.
خمیر مارزیپان در بیسکویت فانتزی چیست؟
خمیر مارزیپان یکی از اجزای اصلی پخت شیرینی در آلمان و ایتالیا است، اما ریشه های اصلی آن به آسیا برمی شود. خمیر مارزیپانی که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد با خمیر بادام کلاسیک تفاوت هایی دارد که این تفاوت ها به نسبت اندازه شکر و بادام برمی شود.
خمیر مارزیپان به نسبت خمیر بادام کمی ترد تر بوده و برای تهیه بیسکویت و کوکی مورد استفاده قرار می گیرد. از خمیر مارزیپان برای تزیین بیسکویت فانتزی می توان استفاده کرد.
نمونه هایی از خمیر مارزیپان با انواع طرح های مختلف در بازار به صورت آماده وجود دارد که شما می توانید از آن ها در تهیه شیرینی تزیینی خود بهره ببرید اما ما توصیه می کنیم حتما یک بار پخت این خمیر خوش طعم را تجربه کنید. برای تهیه خمیر مارزیپان با ما همراه باشید.
طرز تهیه خمیر مارزیپان
اندازه کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان مورد احتیاج برای آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان مورد احتیاج برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 16 نفر |
بعد از اینکه که با این خمیر مجذوب کننده آشنا شدیم، به سراغ طرز تهیه آن می رویم. از خمیر مارزیپان برای تزیین بیسکویت فانتزی و کوکی ها استفاده می شود؛ بنابراین برای آماده سازی مواد اولیه آن باید به اندازه و نحوه استفاده خودمان توجه کنیم. اما برای اینکه کار شما راحت تر بشود مواد اولیه ای که تقریبا برای حدود 16 نفر کافی است را به طور حدودی در زیر آورده ایم:
مواد لازم | اندازه |
مغز بادام بدون پوست | 1 و ½ پیمانه |
پودر قند | 1 و ½ پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
عصاره بادام | 1 قاشق مربا خوری |
- مرحله اول
مغز بادام را به همراه 2/1 پیمانه پودر قند داخل خردکن ریخته و زمان می دهیم تا بادام ها کاملا پودر شوند. استفاده از پودر قند در این مرحله به این دلیل است که مغز بادام ها به کره تبدیل نشوند. پس از اینکه بادام ها به خوبی پودر شدند، به جای مانده پودر قند را به مواد اضافه می کنیم.
- مرحله دوم
1 عدد سفیده تخم مرغ و 1 قاشق مربا خوری عصاره بادام (یا 1 قاشق مربا خوری گلاب) را به مخلوط آماده شده اضافه می کنیم و تا زمانی هم می زنیم که مواد حالت خمیری شکل پیدا نمایند. شاید تعجب کنید اما باید بگوییم که به همین راحتی خمیر مارزیپان ما آماده شد!
- مرحله سوم
اگر از خمیر مارزیپان آماده شده قرار است بعدا بهره ببرید، آن را درون یک سلفون بپیچید، البته حواستان جمع باشد که برای نگهداری طولانی مدت این خمیر باید آن را داخل فریزر قرار دهید.
مارزیپان یک خمیر بسیار مغذی است.همان طور که دیدید خمیر مارزیپان خیلی سریع و راحت در حدود 10 تا 15 دقیقه آماده می شود. معمولا برای اینکه از آن برای تهیه بیسکویت فانتزی، شیرینی تزیینی مختلف استفاده نمایند اندازهی رنگ خوراکی به آن اضافه می نمایند تا بتوانند آن را به رنگ های مختلف در بیاورند.
طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان
یکی از انواع بیسکویت هایی که با خمیر مارزیپان تزیین می شود، بیسکوییت جغدی است که ظاهر بسیار قشنگی دارد؛ ترکیبی از پایه بیسکویتی ساده و خمیر مارزیپان رنگی که در کنار هم بیسکویت فانتزی مجذوب کنندهی را رغم می زنند. برای مطالعه بیشتر در خصوص این نوع شیرینی تزیینی و درست کردن آن طرز تهیه بیسکوییت جغد با تزیین مارزیپان را مطالعه کنید.
طرز تهیه بیسکویت دو رنگ مدل خرس پاندا
بیسکویت دو رنگ مدل خرس پاندا یک نوع بیسکویت فانتزی است که علاوه بر ظاهر دوست داشتنی آن از طعم خوبی نیز برخوردار است. این بیسکویت خوشمزه هرچیزی را دارد تا بچه ها را به سوی خود جذب کند.
اندازه کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان مورد احتیاج برای آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان مورد احتیاج برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 16 نفر |
برای تهیه بیسکویت دو رنگ خرس پاندا برای حدود 16 نفر به مواد زیر لازم داریم:
مواد لازم | اندازه |
آرد | 1 و ½ پیمانه |
شکر | ¼ پیمانه |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 120 گرم |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
اسانس وانیل | به اندازه لازم |
بعد از آماده سازی مواد اولیه به سراغ درست کردن این خوشمزه های قشنگ می رویم:
- مرحله اول
کره را به دمای محیط رسانده و با شکر مخلوط می کنیم. بعد از اینکه مخلوط ما یک دست شد، اسانس وانیل و زرده تخم مرغ را نیز به آن اضافه نموده و به هم می زنیم. سپس مواد را به دو بخش جداگانه تقسیم می کنیم.
- مرحله دوم
نصف آرد را به یک بخش مواد و نصف دیگر آرد و پودر کاکائو را با بخش دیگر مواد مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاوریم. هر بخش خمیر را داخل نایلون های جداگانه قرار داده و داخل فریزر می گذاریم تا کاملا سفت شوند.
- مرحله سوم
از خمیر شکلاتی نوارهایی آماده می کنیم. دو تکه از نوار شکلاتی را روی میز کار قرار داده و روی آن یک نوار کرم رنگ ضخیم تر می گذاریم. سپس دو نوار شکلاتی دیگر روی خمیر کرمی قرار می دهیم، تا این جا بدن پانداها آماده است. مجدد از یک نوار ضخیم تر کرمی به عنوان سر و روی آن از دو نوار شکلاتی باریک تر به عنوان گوش ها استفاده می کنیم. رول آماده شده را در فریزر قرار داده تا سفت شود. پس از حدود 15 دقیقه رول خمیری را برش می دهیم.
بیسکویت های دو رنگ، در کنار طعم خوش ظاهر مجذوب کنندهی هم دارند.- مرحله چهارم
خمیر برش خورده را روی کاغذ روغنی در قالب های خود چیده و داخل فری که با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار می دهیم. بعد از 15 دقیقه پانداهای خوشمزه ما آماده است.
طرز تهیه بیسکویت دو رنگ
بیسکویت دو رنگ شکل دیگری از ترکیب خمیرهای رنگی است که بالاتر شرح داده شد که به مراتب تهیه و آماده سازی راحت تری دارد، اگر بیسکویت دو رنگ پاندا را دوست داشتید، حتما توصیه می کنیم طرز تهیه بیسکویت دو رنگ را نیز مطالعه کنید.
دستور تهیه بیسکویت شطرنجی
یکی دیگر از انواع شیرینی تزیینی که می توان با استفاده از خمیرهای دو رنگ درست کرد، بیسکویت شطرنجی است. بیسکویت شطرنجی هم دستور پخت مشابهی با بیسکویت دو رنگ پاندا دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده می شود بنابراین کاملا مناسب دورهمی های محبت آمیز است. برای درست کردن این بیسکویت دلچسب دستور تهیه بیسکویت شطرنجی را از دست ندهید.
طرز تهیه بیسکویت تی بگ
بیسکویت تی بگ به نسبت سایر بیسکویت های فانتزی آماده سازی به مراتب ساده تری دارد. این بیسکویت تزیینی مواد مورد احتیاج و دستور پخت کاملا مشابهی با بیسکویت دو رنگ پاندا دارد با این تفاوت که دیگر احتیاجی به تقسیم خمیر و اضافه نمودن پودر کاکائو نیست.
از بیسکویت ساده کرمی رنگ به عنوان پایه استفاده می شود که به شکل تی بگ برش خورده و سپس در فر قرار می گیرند. پس از حدود 15 دقیقه بیسکویت ها آماده هستند. بعد از اینکه از فر در آمدند باید تا وقتی که گرم و مرطوبند با استفاده از یک خلال دندان قسمت بالایی آن ها را سوراخ می کنیم تا نخ های تی بگ ما از این سوراخ ها رد شوند.
بیسکویت های تی بگ ترکیب بی نظیری در کنار چای خواهند شد.بعد از خنک شدن بیسکویت ها بخش پایینی آن ها را داخل شکلات آب شده می زنیم و سپس آن ها را داخل یخچال قرار می دهیم. درست حدس می زنید بیسکویت تزیینی ما آماده نوش جان کردن است!
طرز تهیه بیسکویت قلبی شکلاتی
بیسکویت قلبی شکل نوع دیگری از بیسکویت های فانتزی است که شبیه به بیسکویت تی بگ است. اگر این مدل از شیرینی تزیینی برای شما مجذوب کنندهیت داشته احتمالا از بیسکویت قلبی شکل هم لذت خواهید برد پس حتما مطالعه بیسکوییت قلبی شکل را به شما پیشنهاد می کنیم.
بیسکوییت کبریتی فانتزی
این بیسکویت تزیینی برای استفاده در جشن تولدها گزینه جالبی است که قطعا برای همه دلنشین خواهد بود.
اندازه کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان مورد احتیاج برای آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان مورد احتیاج برای پخت | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 16 کالری |
مواد لازم | اندازه |
آرد | 1 و ½ پیمانه |
شکر | ¼ پیمانه |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 120 گرم |
اسانس وانیل | به اندازه لازم |
نمک | به اندازه لازم |
برای تهیه بیسکویت فانتزی کافی است آرد، شکر، نمک و کره را به خوبی باهم مخلوط نموده و سپس ترکیب تخم مرغ و اسانس وانیل را به آن اضافه نمود و مجدد همه مواد را با هم زن مخلوط کنیم. باید خمیر به دست آمده را ورز دهیم تا یکدست و نرم شود، سپس 30 دقیقه آن را در یخچال قرار می دهیم.
خمیر را بین کاغذهای روغنی قرار داده و با استفاده از وردنه آن را باز می کنیم تا جایی که حدود 5 تا 6 میلی متر شود. خمیر را داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. سپس خمیر را به شکل چوب های کبریت درآورده و داخل فر با دمای 205درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
خلاقیت، مجذوب کنندهیت بیسکویت های فانتزی را دو چندان می نماید.بعد از 5 تا 8 دقیقه آماده هستند. برای رنگی کردن سر کبریت ها می توان از شکلات های طعم دار استفاده کرد. در این بخش از طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی به سراغ بیسکویت های متفاوت تری خواهیم رفت.
طرز تهیه بیسکویت شورت برد
بیسکویت شورت برد یک نوع بیسکویت فانتزی است که بدون استفاده از تخم مرغ آماده می شود و کاملا ترد و شنماینده است. اگر دوست دارید در بیسکویت های خود از تخم مرغ استفاده نکنید طرز پخت این بیسکویت را در طرز تهیه بیسکویت شورت برد مطالعه کنید.
طرز تهیه بیسکویت شیشه ای
در آماده سازی بیسکویت شیشه ای از آبنبات های رنگی خرد شده استفاده می شود که ظاهری مجذوب کننده و متفاوت از سایر بیسکویت های فانتزی برای آن ایجاد می نماید. بیسکویت های شیشه ای مجذوب کنندهیت زیادی برای بچه ها دارند. اگر شما هم دوست دارید یک میان وعده تازه و در عین حال خوشمزه برای بچه ها خود آماده کنید طرز تهیه بیسکویت شیشه ای را به شما توصیه می کنیم.
سخن نهایی
در این مقاله به انواع مختلفی از بیسکویت فانتزی پرداخته شد و روش های مختلف پخت شیرینی تزیینی شرح داده شد. اکنون شما می توانید با توجه به سلیقه خودتان یک بیسکویت تزیینی خوش طعم و مجذوب کننده را برای اعضای خانواده یا دوستانتان آماده کنید و در کنار هم از خوردن آن لذت ببرید یا اگر وقت ندارید، به وسیله قنادی آنلاین آن را تهیه کنید. کدام بیسکویت فانتزی مورد علاقه شما است؟ نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: اسنپ فود