راهنمای خرید انواع سمند سورن پلاس ، کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟

به گزارش مجله گرگانلند، تا به امروز انواع سورن پلاس به وسیله ایران خودرو و با قوای محرکه و امکانات متفاوتی فراوری شده اند. در این گزارش به آنالیز انواع مدلهای این خودرو و بعلاوه امکانات و قیمت آنها در کارخانه و بازار آزاد خواهیم پرداخت.

راهنمای خرید انواع سمند سورن پلاس ، کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟

خبرنگاران - مجتبی اسماعیلی: سورن پلاس در سال 1400 و به عنوان فیس لیفت سمند سورن به بازار عرضه شد. این خودرو در ابتدا با پیشرانه EF7 وارد بازار شد و توانست نظر بعضی از خریداران پژو پارس که در پی موتور قوی تر و امکانات بیشتر بودند و بعلاوه بعضی از خریدارانی که در پی دنا بودند اما پولشان کم بود را به خود جلب کند. این خودرو در بخش ظاهری تغییرات جزیی مانند تغییر گرافیک چراغ های جلو و عقب، تغییر رنگ جلو پنجره و در بخش داخلی نیز تغییر طرح صندلی ها، غربلیک فرمان و… را داشته است.

پس از توقف فراوری پژو پارس در سال 1403 نیز سورن پلاس جایگزین رسمی این خودرو شد. انواع سورن پلاس در ظاهر تفاوتی با هم ندارند اما قوای محرکه و امکانات آنها فرق دارد. این خودرو در حال حاضر یکی از محبوب ترین گزینه های اجباری بازار است و خواندن گزارش آنالیز مدلهای مختلف آن خالی از لطف نیست.

آنالیز انواع سورن پلاس

سورن پلاس تا کنون در 9 تیپ مختلف فراوری شده است. انواع سورن پلاس با پیشرانه های EF7 بنزینی، EF7 دو گانه سوز و XU7P فراوری شده اند و گیربکس همه آنها نیز از نوع پنج دنده دستی سری BE پژو است.

امکاناتی مانند سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، چراغ دی لایت، کانال تهویه عقب، آینه های جانبی جمع شو برقی، ایربگ راننده و سرنشین، تنظیم برقی پشتی صندلی های جلو و سنسور پارک دنده عقب، جزو امکانات پایه تمام مدلهای سورن پلاس هستند. بعلاوه ترمزهای عقب تمامی مدلهای این خودرو نیز از نوع کاسه ای است.

تیپ های انواع سورن پلاس بنزینی EF7

سورن پلاس بنزینی در 6 تیپ مختلف در بازار موجود است فراوری چهار تیپ آن متوقف شده است که در ادامه به آنالیز آن می پردازیم. قبل از آن باید بدانیم که کلیه این تیپ ها از پیشرانه EF7 بنزینی با 113 اسب بخار قدرت و 153 نیوتون متر گشتاور و گیربکس پنج سرعته دستی بهره می برند.

کد 57522

این مدل از انواع سورن پلاس علاوه بر امکانات پایه به کروز کنترل، مانیتور لمسی، دوربین دنده عقب و رینگ های آلومینیومی مجهز است.

کد 57523

این نسخه علاوه بر داشتن امکانات نسخه بالا به آنتی ترپ و پاور ویندوز هم مجهز است اما در کمال تعجب دوبین دنده عقب ندارد.

کد 57524

این تیپ از لحاظ سطح امکانات یکی از ضعیف ترین نسخه های انواع سورن پلاس است که نه تنها مانیتور و دوربین دنده عقب ندارد بلکه رینگ های آن نیز فولادی و به قالپاق مجهز شده است.

کد 57519

این تیپ نیز همان امکانات نسخه قبلی را دارد اما رینگ های آن آلومینیومی است.

این مدلها از انواع سورن پلاس تنها تا سال 1402 فراوری شدند و پس از اجباری شدن استاندارهای 85 گانه دو تیپ 57531 و 57530 فراوری شدند که علاوه بر امکانات پایه به کروز کنترل، مانیتور و دوربین دنده عقب هم مجهزند. هر دو نسخه از امکاناتی مانند سیستم کنترل پایداری و کشش، چراغ پوزیشن، TPMSِT، حفاظ زیر سپر جلو (حفاظت از عابر پیاده)، نشانگر تعویض دنده و کنترل آغاز حرکت در سربالایی بهره می برند.

در این میان اما سورن پلاس کد 57531 رینگ فولادی دارد و با قالپاق مزین شده است. قیمت این نسخه در کارخانه 639 میلیون تومان و در بازار آزاد حدود 912 میلیون تومان است. قیمت تیپ 57530 نیز در کارخانه 644 میلیون تومان و در بازار آزاد حدود 925 میلیون تومان است.

سورن پلاس EF7 دو گانه سوز

مدلهای دو گانه سوز سورن پلاس از سال 1401 تا کنون در حال فراوری هستند و همگی از پیشرانه EF7 استفاده می نمایند. این نوع از انواع سورن پلاس نیز امکانات ضعیفی دارد و از کروز کنترل، مانیتور و دوربین دنده عقب در آنها خبری نیست و از رینگ فولادی استفاده می نمایند.

سورن پلاس دو گانه سوز با دو نوع مخزن 75 و 100 لیتری قابل خرید است و نسخه های 1403 و 1404 آن به استانداردهای 85 گانه مانند سیستم کنترل پایداری و کشش، چراغ پوزیشن، TPMSِT، حفاظ زیر سپر جلو (حفاظت از عابر پیاده)، نشانگر تعویض دنده و کنترل آغاز حرکت در سربالایی مجهز هستند.

قیمت کارخانه این مدل 662 میلیون تومان و قیمت بازار آزاد آن حدود 850 میلیون تومان است.

سورن پلاس با موتور XU7P

از سال 1402 سورن پلاس با پیشرانه XU7P که قادر به فراوری 98 اسب بخار قدرت و 143 نیوتون متر گشتاور است نیز به فراوری رسید که فراوری آن کماکان ادامه دارد. این خودرو علاوه بر امکانات پایه به مانیتور و دوربین دنده عقب هم مجهز است اما کروز کنترل ندارد.

نمونه های جدیدتر سورن پلاس XU7P به استانداردهای 85 گانه مانند سیستم کنترل پایداری و کشش، چراغ پوزیشن، TPMSِT، حفاظ زیر سپر جلو (حفاظت از عابر پیاده)، نشانگر تعویض دنده و کنترل آغاز حرکت در سربالایی مجهز هستند. قیمت این مدل در کارخانه 624 میلیون تومان و در بازار آزاد 730 میلیون تومان است.

ارزش خرید

سورن پلاس از پلت فرم قدیمی پژو 405 استفاده می نماید که ایمن نیست و ضعف های هندلینگ و کیفیت پایین سواری همچنان در آن وجود دارد. عجیب است که قیمت نسخه فول بنزینی سورن پلاس بسیار نزدیک به قیمت تارا V1 پلاس است. با وجود اینکه تارا از پلت فرم جدیدتر و ایمن تری استفاده می نماید.

در مجموع باید گفت که اگر در پی خرید خودروی داخلی سدان با بازار خرید و فروش خوب و تامین قطعات نسبتا مناسب هستید سورن پلاس گزینه اجباری مناسبی است. اما اگر کیفیت سواری و هندلینگ و… برای شما اهمیت بیشتری دارد باید سراغ محصولی مانند تارا یا شاهین بروید.

منبع: بیت ران
انتشار: 10 فروردین 1404 بروزرسانی: 10 فروردین 1404 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 1918

به "راهنمای خرید انواع سمند سورن پلاس ، کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید انواع سمند سورن پلاس ، کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید