دانشجویان دانشگاه جانز هاپکینز با اختراع یک نوار چسب خوراکی مشکل تهیه لقمه های غذایی صبحانه را حل کردند!
به گزارش مجله گرگانلند، بوریتو، نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیلای گندمی درست شده و با مواد مختلفی پر می گردد. بوریتو به عنوان صبحانه در مکزیک سرو می گردد و معمولا برای پخت، نان تورتیلای قیف شده به دور مواد را سرخ یا بخارپز می نمایند. انواع مختلف بوریتو با گوشت مرغ یا گوساله یا انواع کالباس، برنج، لوبیای پخته و سبزیجاتی چون کاهو، گوجه، پنیر و سس های تند و خوش طعم تهیه می شوند. بوریتو در واقع، صبحانه چوپانان مکزیکی بوده است و نان تورتیلای گندم، جزو اصلی این غذای لذیذ به شمار می آید. داخل آن را می توان با تخم مرغ نیمرو، سوسیس و کالباس و یا گوشت و مرغ و اندازه زیادی فلفل چیلی پر کرد.
اگر از خوردن بوریتو یا لقمه ها و ساندویچ های مشابه لذت می برید، احتمالاً حداقل یک بار پیش آمده که وقتی کیف خود را باز نموده اید، باز شدن نان پیرامون مواد غذایی و پخش شدن آنها را تجربه نموده باشید و شانس خوردن یک میان وعده خوب را از دست داده باشید.
دقیقاً به همین علت، گروهی از دانشجویان دانشگاه جانز هاپکینز در پی یافتن راه حلی، نوار چسب خوراکی اختراع نموده اند و نماش را گذاشته اند: Tastee Tape.
این اختراع خلاقانه در روز طراحی مهندسی دانشگاه جانز هاپکینز در 3 مه - رویدادی سالانه که در آن دانشجویان دانشکده مهندسی وایتینگ پروژه های نمونه اولیه خود را به نمایش می گذارند، معرفی گردید.
تایلر گوارینو، ماری اریک، ریچل نی و ارین والش این اختراع ساده، اما کاربردی را ارائه کردند. پیشینه جمعی آنها در مهندسی شیمی و بیومولکولی به آنها یاری کرد تا یک نوار خوراکی ساخته شده از داربست فیبری بسازند.
آنها ابتدا در خصوص نوار و چسب های مختلف یاد گرفتند، و سپس برای یافتن همتایان خوراکی آنها دست به کار شدند. چندین دستور العمل و آزمایش آزمایشی را انجام دادند تا اینکه به ترکیبی برنده رسیدند.
Tastee Tape در نوارهای کوتاه دو اینچی که روی کاغذ مومی چسبانده شده است ارائه می گردد. هنگامی که می خواهید از آن بهره ببرید، به سادگی نوار را از روی ورقه بردارید، آب اضافه کنید تا کیفیت چسبندگی آن فعال گردد و روی لایه نان خارجی نصب کنید. در حال حاضر دانش آموزان در حال درخواست ثبت اختراع هستند و نمی توانند فرمول مخفی خود را برای این محصول مفید فاش نمایند. چیزی که گفته اند این است که تمام مواد تشکیل دهنده آن برای مصرف بی خطر هستند. این نوار نامرئی و بی مزه است. البته نسخه آبی آن هم وجود دارد.
منبع: یک پزشک