پیاده رو سازی با فناوری های نوین

به گزارش مجله گرگانلند، بهسازی راستا پیاده روی خیابان کریمخان زند با استفاده از فناوری های نوین انجام می گردد.

پیاده رو سازی با فناوری های نوین

خبرنگاران-زینب زینال زاده: پروژه بهسازی خیابان کریمخان زند با مشارکت شرکت های دانش بنیان و با هدف استفاده از روش های نوین عمرانی در منطقه 6 اجرا می گردد.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان این مطلب گفت: مرحله اول عملیات عمرانی در این معبر آغاز شده و کارهای مربوط به بتن روسازی پیاده رو با استفاده از افزودنی های پلیمری خاص در حال اجرا است که با این کار مقاومت بتن در برابر سایش و فرسایش افزایش می یابد.

مجید غمخوار ادامه داد: در مراحل بعدی از رنگ دانه های پلیمری برای افزایش زیبایی بصری استفاده می گردد.

به گفته او پروژه بهسازی راستا پیاده رو و ایجاد راستا دوچرخه در 2 ضلع شمالی و جنوبی خیابان کریمخان زند حد فاصل میدان ولیعصر (عج) تا میدان هفتم تیر در حال اجراست.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 8 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 205

به "پیاده رو سازی با فناوری های نوین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیاده رو سازی با فناوری های نوین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید