نقش مدیران در مشخص استراتژی های مهم
به گزارش مجله گرگانلند، .استراتژی های مهم و اصلی نمایانگر کیفیت دستیابی به اهداف گسترده می باشد
استراتژی های اصلی یک درک عمومی از هویت فعالیتهای اصلی سازمان به شمار می آید. عناوین این دوازده استراتژی عبارتند از : 1- تمرکز گرایی 2- توسعه بازار 3- بهبود کالا 4- نوآوری 5- ائتلاف افقی 6- ائتلاف عمودی 7- سرمایه گذاری مشترک 8- تنوع بخش متمرکز 9 - تنوع بخش مختلط 10- کاهش طول یا تغییر جهت 11- رهاسازی 12- تصفیه

در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
نقش مدیران در اتخاذ تصمیم های استراتژیک بهتر
برای انتخاب هر یک از سبک های تصمیم گیری استراتژیک در شرایط و موقعیت های خاص می توان مباحث و آنالیز های خوبی انجام داد البته ما در بیشتر شرایط ، سبک تصمیم گیری استرتژیک برنامه ریزی را پیشنهاد می کنیم ؛ زیرا شامل عناصر اساسی و اصلی مدیریت استراتژیک می باشد . ما فرآیند تصمیم گیری استراتژیک هشت مرحله ای زیر را پیشنهاد می کنیم :
1- ارزیابی نتایج عملکرد فعلی : در پیوند با الف بازگشت سرمایه ، سود آوری ، و غیره و ب وجهه استراتژیک شرکت در حال حاضر مأموریت ، اهداف ، استراتژی ها و سیاستها .
2- آنالیز شرایط اداره شرکت : یعنی آنالیز عملکرد هیئت مدیره و مدیریت ارشد شرکت .
3- آنالیز محیط خارجی : برای کشف عوامل استراتژیکی که فرصت ها و تهدیدها را به وجود می آورند .
4- آنالیز محیط داخلی شرکت : برای معین عواملی که نقاط قوت و نقاط ضعف هستند .
5- تجزیه و تحلیل عوامل استراتژیک (SWOT) برای الف) کشف و معین کردن مسائل و ب) آنالیز و بازنگری مأموریت و اهداف شرکت در صورت لزوم .
6- خلق و ارزیابی و انتخاب برترین استراتژی جایگزین : با توجه به تجزیه و تحلیل اجرا شده در قدم پنجم .
7- اجرای استراتژی های انتخاب شده بوسیله برنامه ها و بودجه ها و رویه ها .
8- ارزیابی استراتژی های اجرا شده : به وسیله سیستمهای بازخور و کنترل فعالیتها برای مطمئن شدن از این که خیلی از طرحهای مصوب دور و منحرف نشده اند .
شرکت هایی مثل وارنر - لمبرت ، دیتون هورسن ، اون پروداکتس ؛ بچتل گروپ ، تایسی با موفقیت این روش را مورد استفاده قرار داده اند .
منبع: الی گشت