اریکسن: از کونته بپرسید چرا من بازی نمی کنم!، شاید به دانمارک برگردم
به گزارش مجله گرگانلند، ستاره دانمارکی تیم فوتبال اینتر با اظهارنظری جدید درباره شرایط خود در این تیم، ریسک خارج شدن از برنامه های تاکتیکی سرمربی اش را به جان خرید.

به گزارش خبرنگاران، کریستین اریکسن در یک جلسه پرسش و پاسخ آنلاین با طرفدارانش که به همت سایت فدارسیون فوتبال دانمارک برگزار گردید، اعتراف کرد که از نیمکت نشینی های پیاپی در اینتر خسته شده است.
اریکسن در پاسخ به سؤال یک طرفدار که پرسید چرا در ترکیب اینتر حضور ندارد، گفت: این سؤال را باید از سرمربی تیم بپرسید. به او زنگ بزنید و با او صحبت کنید، چون اوست که تصمیم می گیرد من در ترکیب باشم یا نه. در فوتبال همواره فرار و نشیب هست و تعداد معدودی هستند که همواره در اوج مانده اند. من با فکر نکردن به نقدها بهتر از قبل شده ام، چون پذیرفته ام که هر کسی نظری دارد به خصوص الان که به ایتالیا آمده ام، جایی که هر کسی برای خودش صاحب نظر است. کاری که شما در چنین شرایطی باید انجام دهید این است که به اطرافیان تان اعتماد کنید و به حرف بقیه افراد گوش ندهید.
ستاره دانمارکی سابق تاتنهام در ادامه فاش کرد که ممکن است در تیم اودنسه دانمارک جایی که دوران حرفه ای بازی اش را شروع کرد، بازنشسته گردد.
وی اضافه نمود: من احتمال بازگشت به اودنسه را رد نمی کنم. ضمن اینکه ما در اودنسه یک خانه هم خریده ایم. بنابراین من فکر می کنم که خانه ام آنجا خواهد بود. اگر اودنسه بخواهد، حتی می توانم دوران بازی ام را در این تیم به سرانجام برسانم.
جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و دنیا را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)
منبع: خبرگزاری تسنیم