نخستین پرواز تاریخی خودروی پرنده برقی مسابقه ای

به گزارش مجله گرگانلند، یک خودروی پرنده برقی مسابقه ای ساخته شده توسط شرکتی به نام ایر اسپیدر(Airspeeder) قبل از شروع مسابقات در سال 2022، نخستین پرواز خود را تجربه کرد.

نخستین پرواز تاریخی خودروی پرنده برقی مسابقه ای

با ما همراه باشید و درباره خرید متعادل بیشتر بدانید.

شرکت ایر اسپیدر(Airspeeder) شرکتی است که یک خودروی پرنده مسابقه ای عمودپرواز(eVTOL) معرفی کرده است که اولین پرواز تاریخی خود را به تازگی انجام داده است.

این خودروی پرنده موسوم به آلائودا ایروناتیکس ام کا3(Alauda Aeronautics Mk3) اصطلاحا یک مولتی کوپتر عمودپرواز بدون خلبان است که در نخستین پرواز خود در صحرای استرالیای جنوبی از راه دور کنترل و هدایت شد و سازمان ایمنی هواپیمایی کشوری این کشور نیز در آنجا حضور داشت.

اولین پرواز خودروی پرنده این شرکت زمینه را برای اولین مسابقات خودروهای پرنده در اواخر سال جاری فراهم می کند. این شرکت قصد دارد مسابقات خودروهای پرنده برقی خود را که از راه دور هدایت می شوند تحت عنوان EXA برگزار کند.

این شرکت می گوید که این مسابقات با حداکثر چهار تیم با دو خلبان از راه دور در هر تیم تشکیل خواهد شد و به عنوان پیش درآمدی بر مجموعه مسابقات آزمایشی خواهد بود.

ایر اسپیدر قبلاً اعلام کرده بود که اولین مسابقات خودروهای پرنده برقی سرنشین دار جهان از اوایل سال 2022 آغاز خواهد شد.

آلائودا ایروناتیکس ام کا3 تنها 100 کیلوگرم وزن دارد و با یک پیشرانه الکتریکی 96 کیلوواتی حرکت می کند که به آن اجازه می دهد تا حداکثر 201 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد.

این شرکت همچنین می گوید خودروی پرنده آن کاملاً برقی است و بدنه آن از فیبر کربن ساخته شده و امکان تعویض باتری آن تنها در 20 ثانیه وجود دارد.

مت پیرسون بنیان گذار ایر اسپیدر در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که این شرکت می خواهد همان نقشی را داشته باشد که پیشگامان مسابقات فرمول یک تقریباً یک قرن پیش در ایجاد توسعه فنی و ایجاد پذیرش عمومی برای یک انقلاب جدید داشتند.،ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 17 تیر 1400 بروزرسانی: 17 تیر 1400 گردآورنده: gorganland.ir شناسه مطلب: 1199

به "نخستین پرواز تاریخی خودروی پرنده برقی مسابقه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نخستین پرواز تاریخی خودروی پرنده برقی مسابقه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید